CineMonsteR


https://cinemaparadiso.mybb.rocks/

CineMonsteR - collection of the most rare and scandal films of world cinema.
WELCOME!


 

Saturday, October 7, 2023

Kruh / Circle. 2001. FULL-HD.

Kruh / Circle. 2001. FULL-HD.
CZ. Desetiletá Fanynka je hvězdou oddílu sportovní gymnastiky, je nejlepší a dává to najevo svým spolužákům a kamarádům. Po rozchodu rodičů žije s otcem a nedokáže se smířit s tím, že její matka čeká se svým novým partnerem rodinu.
Fanynčina ambicióznost v kombinaci s rodinnými problémy způsobí, že se při závodech plně nesoustředí na výkon a způsobí si vážné zranění po pádu z bradel, které jí upoutá na invalidní vozík. Zdá se, že se jí zhroutil celý život, ale v léčebně a na venkově, u dědečka a babičky, objeví Fanynka cenu přátelství a nové životní hodnoty...
EN. Ten-year-old Fanynka is the star of the local gymnastics team. She lets her fellow pupils know that she is the best and they play her at her own game. She has a complicated relationship with her mother and lives alone with her father. Her mother left them some time ago, remarried and is now pregnant. Fanynka finds this hard to accept and as a result is unable to concentrate on gymnastics. A serious injury from a fall shifts her out of the limelight and leaves her in a wheelchair. She grapples with the consequences of her injury but, above all, tries to gain the trust of people who are close to her.
Directors: Věra Plívová-Šimková, Drahomíra Reňáková-Králová.
Cast: Pavla Hermanová, Karolína Krejčí, Veronika Žilková, David Matásek, Magda Reifová, Emília Vášáryová, Otakar Brousek ml., Jiří Pecha, Braňo Holiček, Mojmír Maděrič, Táňa Fischerová, Magdaléna Chrzová, Lumír Olšovský, Pavlína Mourková, Jan Potměšil, Dana Řeháková, Martin Dusbaba.
Czech Republic, 2001.
Awards: Zlín International Film Festival for Children and Youth 2001.
Language: Czech.
Subtitles: English.
1920x1080 FULL-HD
Download Kruh / Circle. 2001.
 
Kruh / Circle. 2001. FULL-HD.

Kruh / Circle. 2001. FULL-HD.


No comments:

Post a Comment