CineMonsteR


https://cinemaparadiso.mybb.rocks/

CineMonsteR - collection of the most rare and scandal films of world cinema.
WELCOME!


 

Tuesday, October 3, 2023

Vyprávěj / Wonderful Times - DDR. 2010. FULL-HD.

Vyprávěj / Wonderful Times - DDR. 2010. FULL-HD.
CZ. Poměrně dramatické a smutné léto vylepší dovolená.
A tak se nejen Honzík ale i Karel s Evou podívají poprvé k moři! Cílem se má stát německý Prerov, a tak Josef, ač s těžkým srdcem, půjčuje Karlovi svého čtyřkolého miláčka, milované embéčko. Na cestě rodinka potkává rodinu Kohoutkových, kteří si Dvořákovy vyloženě oblíbí a „pronásledují" je potom na každém kroku. Karla s Evou to navzdory mírné krizi vztahu spojuje a vypadá to, že dovolená všem vyloženě prospívá, i když ani v Německu není o zajímavé situace nouze, třeba Karlův a Evin první pobyt na FKK nebo věčná snaha zbavit se přízně Kohoutkovic rodinky. Doma zatím Josef trne, zda se s jeho embéčkem v zahraničí nic nestalo, a kvůli tomu napětí se v noci stává náměsíčným. Nejprve si to nechce přiznat, poté zkouší všechny osvědčené tipy kolegů z práce, ale nakonec mu nezbyde, než navštívit psychologa... Po návratu z dovolené to vypadá na rodinnou idylku, ale v noci zvoní u bytu Dvořákových zvonek. Za dveřmi stojí zbitá a vyděšená Karlova sestřenice Renata...
EN. A retro-series about recent Czech and Slovak history told via the microcosm of a single Czech family. A mosaic of three generations blending nostalgia with the bitter reality of the socialist regime.
Director: Biser A. Arichtev.
Cast: Svatopluk Skopal, Veronika Freimanová, Andrea Růžičková, Roman Vojtek, Nina Divíšková, Jaromír Nosek, Hana Vagnerová, Alžbeta Stanková, Ondřej Veselý, Veronika Žilková, Vojtěch Kotek, Jan Budař, Sandra Pogodová.
Czech Republic, 2010.
Language: Czech.
Subtitles: English.
1920x1080 FULL-HD
Download Vyprávěj / Wonderful Times - DDR. 2010.

Vyprávěj / Wonderful Times - DDR. 2010. FULL-HD.
Vyprávěj / Wonderful Times - DDR. 2010. FULL-HD.

No comments:

Post a Comment