CineMonsteR


https://cinemaparadiso.mybb.rocks/

CineMonsteR - collection of the most rare and scandal films of world cinema.
WELCOME!


 

Wednesday, September 13, 2023

Jób lázadása / The Revolt of Job. 1983. FULL-HD.

Jób lázadása / The Revolt of Job. 1983. FULL-HD.
HU. Jób és felesége, Róza egy Tisza menti faluban él, tehetős parasztgazdaként. Az idősödő zsidó házaspár, miután már hét gyermekét eltemette, a közeli városka árvaházából örökbe fogad egy szőke, keresztény kisfiút. Lackóra szeretnék hagyni majd mindazt, amit hitben, emberségben és anyagi javakban egész életükön át gyűjtöttek, és ő a reménység, aki az eljövendő megváltás fejében kivárhatja a Messiást. 1943-at írunk, és Jób már sejti a szomorú véget. Egy évük van még, hogy mindenre megtanítsák Lackót, ami számukra fontos, és biztosítsák a jövőjét...
Zenthe Ferenc Jób megformálásáért megkapta a Magyar Filmkritikusok Díját, Gyöngyössy Imre és Kabay Barna megrendítő, lírai filmjét pedig Oscar-díjra jelölték, San Remóban nagydíjjal jutalmazták, s Cannesban elnyerte az Ökumenikus Zsűri Díját.
EN. Hungary, 1943. An elderly Jewish couple, Job and Roza, adopt an unruly non-Jewish child to whom they intend to pass on their wealth and knowledge before Nazi oppression engulfs Hungary.
The story is based on the life experience of the director, as the little boy.
Directors: Kabay Barna, Gyöngyössy Imre.
Cast: Zenthe Ferenc, Temessy Hédi, Rudolf Péter, Léticia Cano, Verebes István, Gálffi László, Fehér Gábor, Görbe Nóra, Ambrus András, Oszter Sándor, Blaskó Péter.
Hungary, 1983.
Language: Hungarian, Russian.
Subtitles: English, Russian.
1920x1080 FULL-HD
Download Jób lázadása / The Revolt of Job. 1983.
 
Jób lázadása / The Revolt of Job. 1983. FULL-HD.
Jób lázadása / The Revolt of Job. 1983. FULL-HD.

No comments:

Post a Comment