CineMonsteR


https://cinemaparadiso.mybb.rocks/

CineMonsteR - collection of the most rare and scandal films of world cinema.
WELCOME!


 

Thursday, April 19, 2018

Jak dostat tatínka do polepšovny. 1978.

Jak dostat tatínka do polepšovny. 1978.
 Старая чехословацкая комедия про семейные отношения. Любош узнал что у него есть сын Вашек и решает наверстать упущенное в отношениях с сыном во время его летних каникул. Впереди масса забавных приключений в деревне и в горах...
Když se Luboš dozvěděl, že Vašek je jeho syn, hodlá mu vynahradit všechen ztracený čas. Hned první letní prázdniny chtějí strávit společně. Anna balí kufry a těší se na klidnou dovolenou, během které si chce hlavně odpočinout. Její představy se ale s realitou dost rozcházejí. Hned první den musí šlapat na kole a spát pod stanem. Když dorazí k cíli cesty - k Lubošově rodné chalupě - nemá k pláči daleko. Vašek je však ze svého nového dědy přímo u vytržení. A opravdové prázdninové dobrodružství může začít. Děda si bere dovolenou a "chlapi" spolu tráví při lotrovinách hodně času. Za chalupou jsou navíc skály a i přes výslovný zákaz Anny na ně Vašek s tátou každý den cestou na nákup lezou. Luboš dostane telegramem pozvání na mezinárodní soustředění horolezců, což znamená, že nebude moct zůstat s Annou a Vaškem u dědy, jak původně plánoval. Anně to zatají a začne plánovat rychlou svatbu. Vše se ale brzy provalí - lezení na skály i odjezd na soustředění. Podaří se Lubošovi za pomoci Vaška a dědy vše urovnat?
Режиссёр: Marie Poledňáková.
В ролях: Jana Preissová, Tomáš Holý, František Němec, Josef Karlík, Jana Dítětová, Vlastimil Harapes, Petr Nárožný, Luděk Sobota, Bronislav Poloczek, František Peterka, Gabriela Vránová, Alena Kreuzmannová.
Чехословакия, 1978.
Язык: чешский, без перевода.
Download Jak dostat tatínka do polepšovny.
Jak dostat tatínka do polepšovny. 1978.
Jak dostat tatínka do polepšovny. 1978.


No comments:

Post a Comment