CineMonsteR


https://cinemaparadiso.mybb.rocks/

CineMonsteR - collection of the most rare and scandal films of world cinema.
WELCOME!


 

Monday, September 18, 2023

Cilvēka bērns / The Child of Man. 1991. FULL-HD.

Cilvēka bērns / The Child of Man. 1991. FULL-HD.
LV. Romāna “Cilvēka bērns” autora Jāņa Klīdzēja bērnības pasaule, stāsts par Latgales Pāvulānu ģimenes dzīvi, par tradīcijām un vērtībām, kas tiek nodotas no paaudzes uz paaudzi. Galvenais varonis Bonifācijs Pāvulāns, dzīvespriecīgais un zinātkārais Boņuks, kopš agras bērnības mācās veidot attiecības ar ģimenes locekļiem un pārējiem cilvēkiem, ar Dievu un dabu. Filma ieved mūs Latgales sētā, rādot latgaļu zemnieku gudro dzīvesziņu, darbīgo ikdienu un mazās sirds auklēto pirmo mīlestību.
Trimdas rakstnieka Jāņa Klīdzēja romāna ekranizācija ir īpašs veltījums ne vien bērnībai, bet arī no pārējās Latvijas kultūras savrup stāvošajai katoliskajai Latgalei.
Šis izjustais slavenā režisora Jāņa Streiča darbs jau sen ieņem pelnītu vietu starplabākajām filmām, kas tapušas Latvijā.
EN. A story about Pavulans family life in Latgale, traditions and values that are passed down from generation to generation. Little Bonuks from an early age learns to build relationships with family members and others, with God and nature.
He plots to stop his "sweetheart", a grown-up woman in his pre-World War II Latvian village, from marrying.
Director: Jānis Streičs.
Cast: Andris Rudzinskis, Akvelīna Līvmane, Jānis Paukštello, Boļeslavs Ružs, Uva Segliņa, Inese Laizāne, Maija Korkliša, Signe Dundure, Kristaps Streičs, Agnese Latkovska, Andris Korklišs, Nauris Klētnieks, Jānis Streičs, Felikss Deičs, Bērtulis Pizičs, Antons Kūkojs, Indra Roga.
USSR, Latvia, studio «Tris», 1991.
Language: Latgalian.
Subtitles: English, French, Latgalian, Latvian, Russian.
1920x1080 FULL-HD
Download Cilvēka bērns / The Child of Man. 1991.

Cilvēka bērns / The Child of Man. 1991. FULL-HD.
Cilvēka bērns / The Child of Man. 1991. FULL-HD.

No comments:

Post a Comment