CineMonsteR


https://cinemaparadiso.mybb.rocks/

CineMonsteR - collection of the most rare and scandal films of world cinema.
WELCOME!


 

Thursday, September 29, 2016

Беспокойные каникулы / Черный Прим / Trápení. 1961.

Беспокойные каникулы / Черный Прим / Trápení.
 Лирический фильм классика чешского кино Карела Кахини о двенадцатилетней девочке, которая приехав на каникулы в деревню, своей добротой и лаской сумела укротить непокорного коня. Фильм получил несколько премий на международных фестивалях фильмов для детей и юношества в Венеции, Каннах, Мар-дель-Плате.
CZ. Lyrické vyprávění o citově se probouzejícím dvanáctiletém děvčátku, které se jako jediný člověk dokáže spřátelit s nezkrotným černým koněm... Příběh je zasazen do krásné jihočeské přírody a byl realizován ve spolupráci se Státním plemenářským ústavem v Písku. Vedle několika domácích cen získal několik mezinárodních uznání, zejména na festivalech věnovaných filmům pro děti a mládež
EN. This is an engaging drama by director Karel Kachyna about the growing pains of a young teen (Jorga Kotrbova) and the hardships of a noble steed mistreated by a cruel neighboring farmer. The teen is having a hard time figuring out adult modes of behavior, and at the same time her heart goes out to the horse that is suffering under the treatment of the farmer next door to her family. As the teen adopts the horse as a friend, some clarification will be sure to come on the meaning of adulthood and the benefits of compassion.
Режиссер: Карел Кахиня / Karel Kachyňa.
В ролях: Jorga Kotrbová, Zora Jiráková, Milan Jedlička, Václav Neužil st., Dagmar Neumannová, Pavel Bártl, Jaroslav Nekolný, Rudolf Průcha, Kamil Olšovský, Zdeněk Jarolímek, Václav Fišer, Václav Korn, Miroslav Bradáč, Rudolf Kruliš, Zdeněk Míka, Jan Štrébl, Karel Kachyňar.
Чехословакия, 1961.
Язык: чешский.
Субтитры: русские.
Download Беспокойные каникулы / Черный Прим / Trápení.
Беспокойные каникулы / Черный Прим / Trápení.
Беспокойные каникулы / Черный Прим / Trápení.


No comments:

Post a Comment