CineMonsteR


https://cinemonster.ucoz.net/

CineMonsteR - collection of the most rare and scandal films of world cinema.
WELCOME!


 

Friday, August 31, 2018

Hannes sommer. 1977. 4 episodes.

Hannes sommer. 1977. 4 episodes.
 Норвежский телевизионный минисериал "Лето Ханны" расскажет нам о том как её семья провела отпуск перед тем как Ханна пойдёт первый раз в первый класс. Она самая младшая и поэтому страдает от недостатка внимания, этим летом она решила восстать против такой, как ей кажется, дискриминации...
Hannes sommer er en norsk barneserie på fire episoder som ble sendt på NRK Barne-TV i 1978. Serien handler om Hanne og hennes siste sommer før hun skal begynne på skolen. Hannes familie består av mor, far og en bror. Hun er den yngste i søskenparet og får dermed ikke være med på så mye som sin bror. Dette gjør hun imidlertid opprør mot denne sommeren. Serien gikk på lørdager og var innspilt i farger. Ann-Cathrin Ramberg skrev manus og regnes for seriens skaper.
Handlinga er lagt til et idyllisk sommersted på Sørlandskysten. Hit kommer en byfamilie - mor og far, Hanne og Henrik og schäferhunden Raksa. Sommeren er herlig, med fint vær, fisking og hyttebygging og Hanne lærer å svømme og sløye fisk. Hanne er imidlertid den yngste i familien og får ikke være med på så mye som det broren får lov til. Hanne synes dette er urettferdig og bestemmer seg for å gjøre opprør mot dette denne sommeren. Dette demonstrerer hun når broren og to andre venner skal overnatte i en hytte de har bygd på en liten øy i nærheten. Hanne får ikke lov til å overnatte sammen med de andre fordi foreldrene mener hun er for liten. Dette synes hun er urettferdig og derfor lister hun seg ut nattestid for å oppleve det samme som broren og vennene hans.
Director: Ann-Cathrin Ramberg.
Cast: Svein Sturla Hungnes, Ulrikke Greve, Line M. Ørmen, Jakob Ørmen, Knut Reinertsen, Torill Petterse.
Norway, Norsk Rikskringkasting (NRK), 1977.
Language: Norwegian.
1280x720 HD
Download Hannes sommer. 1977:
Episode 1
Episode 2
Episode 3
Episode 4
Hannes sommer. 1977. 4 episodes.
Hannes sommer. 1977. 4 episodes.

No comments:

Post a Comment