CineMonsteR


https://cinemaparadiso.mybb.rocks/

CineMonsteR - collection of the most rare and scandal films of world cinema.
WELCOME!


 

Friday, November 24, 2023

Vracenky / Lenin, Lord and Mother. 1990. FULL-HD.

Vracenky / Lenin, Lord and Mother. 1990. FULL-HD.
CZ. Z pamětí pražského uličníka aneb co v dějepise nebylo. Píší se padesátá léta a v Praze na Letné vyrůstá obří Stalinův pomník. Desetiletý Honzík Domnosil se stěhuje z maloměsta do Prahy ke své mamince. Je to pěkný rošťák, už během prvních několika dní stačí rozbít bidet v novém bytě, pokousat ředitele školy a zničit žákovskou knížku. Ovšem doba se na jeho dětské duši značně podepíše. Rozvedená maminka upřímně věří v dobro komunismu, na rozdíl od jejího skeptického přítele, „reakcionáře“ Františka. Honzíkovi nejlepší kamarádi navíc navštěvují hodiny náboženství, otce jednoho z nich komunisté nedávno popravili. Zmatený chlapec, střídavě ovlivňovaný katechismem a učením velikánů světového proletariátu, se snaží svá uličnictví zachraňovat modlením, ale marně. Snad to bude tím, že jednou prosí Boha, podruhé zase V. I. Lenina...
EN. In the fifites the 10 year old boy Honza lives with his single mother in Prague. The mother is a dedicated communist in the beginning but she changes her mind when a show trial is held. She speaks about her dissatisfaction with the government and is immediately arrested. Honza is given to another family.
Director: Jan Schmidt.
Cast: Jan Morávek, Martin Morávek, Jana Špaňůrová, Oldřich Navrátil, Alena Kreuzmannová, Karolína Soukupová, Jana Švandová, Bohumil Vávra, Marek Vašut, Leoš Suchařípa, Václav Kotva, Michal Pavlata, Hana Frejková, Martin Faltýn, Aleš Spurný, Lucie Svobodová, Pavel Vondruška, Filip Švarc, David Novotný, Pavel Taussig, Josef Vondráček, Zdeněk Dušek, Jana Marková, Jan Hraběta, Vladimír Hrabánek, Stanislav Zindulka, Jaroslav Tomsa, Daniela Vacková, Jana Šedová, Olga Michálková, Lena Birková, Milan Mach, Vítězslav Bouchner, Zdeňka Balounová.
Czechoslovakia, 1990.
Language: Czech.
1920x1080 FULL-HD
Download Vracenky / Lenin, Lord and Mother. 1990.
 
Vracenky / Lenin, Lord and Mother. 1990. FULL-HD.
Vracenky / Lenin, Lord and Mother. 1990. FULL-HD.


 

 

No comments:

Post a Comment