CineMonsteR


https://cinemaparadiso.mybb.rocks/

CineMonsteR - collection of the most rare and scandal films of world cinema.
WELCOME!


 

Sunday, October 29, 2023

Ecce homo Homolka / Behold Homolka. 1969. FULL-HD.

Ecce homo Homolka / Behold Homolka. 1969. FULL-HD.
CZ. Rodina Homolkových opouští každou neděli zaprášenou Prahu a vyráží na celodenní výlet do přírody. V dědově taxíku se v plném počtu - děda a babi, jejich syn Ludva s manželkou Heduš a dvojčaty Péťou a Máťou - vydávají do lesů. Tady nejprve v rojnici vyrážejí na houby a po marném hledání odpočívají na poetickém paloučku. Idylku vyruší volání o pomoc, a tak Homolkovi po krátké diskusi raději nasednou do auta a odjedou. V Praze zasednou k improvizovanému obědu, který tvoří buřty s hořčicí. Po obědě sice přichází na řadu nedělní pohoda, ale ve skutečnosti je to klid před bouří. Vše začíná, když se Ludva pokusí přemluvit Heduš, aby šla s dětmi a babi na dostihy sama a jeho nechala jít s dědou na fotbal.
EN. It is a beautiful Sunday and the Homolka family are having a picnic in a forest not far from Prague. The grandfather and grandmother have settled comfortably in the grass, their son Ludva romps about in the river with his two young twin sons and his podgy wife Hedus dances among the trees, while the beer gets cooled in the water.
Director: Jaroslav Papoušek.
Cast: Josef Šebánek, Marie Motlová, František Husák, Helena Růžičková, Petr Forman, Matěj Forman, Yvonne Kodoňová, Jiří Dědík, Růžena Pružinová, Karel Fridrich, Julie Kučerová-Nezavdalová, Miroslav Jelínek.
Czechoslovakia, 1969.
Language: Czech.
1920x1080 FULL-HD
Download Ecce homo Homolka / Behold Homolka. 1969.
 
Ecce homo Homolka / Behold Homolka. 1969. FULL-HD.
Ecce homo Homolka / Behold Homolka. 1969. FULL-HD.

No comments:

Post a Comment