CineMonsteR


https://cinemonster.ucoz.net/

CineMonsteR - collection of the most rare and scandal films of world cinema.
WELCOME!


 

Saturday, September 16, 2017

Аквапарк / Zwemparadijs. 2009.

Аквапарк / Zwemparadijs. 2009.
 Нидерландская короткометражка о приключениях двух подружек, Анне и Лотте, которые провели этот день в аквапарке. Здесь они сделали несколько неожиданных для себя открытий...
Zwemparadijs speelt zich af in een tropisch zwembad en laat zien hoe Anne en Lotte hun dag zonder ouders in het zwembad doormaken. De vriendinnen hebben het erg leuk samen maar komen voor een paar ongemakkelijke situaties te staan waar ze met hun tienjarige leeftijd nog niet goed weten hoe hier mee om te gaan.
De film toont een opeenvolging van situaties waar de meisjes geconfronteerd worden met seksuele grapjes, pesterijen en scheldpartijen. In het bubbelbad vraagt een ouder meisje of ze geil worden van een van de jongens, als ze van de glijbaan afgaan wordt de doorgang geblokkeerd door een stel baldadige jongens en in het kleedhokje kijkt een van de oudere jongens over de rand heen waarna hij met veel gescheld door zijn vrienden terecht wordt gewezen.
De film laat zien dat de meisjes voor elkaar opkomen en zich samen met goede moed door de situaties heen slaan. Want al lijken de situaties niet altijd leuk, ze willen graag volgende week weer gaan.
Режиссёр: Lodewijk Crijns / Лодевийк Крийнс.
В ролях: Marieke Lindhout, Sem de Vlieger, Loek Peters, Wienand Omta, Barbara Labrie, Daan van Nieuwenburg, Björn van Raaij, Jevenci Sproet, Anna Raadsveld, Annabel van Lieshout, Emanuel Bosompem Mensah.
Netherlands, 2009.
Language: Dutch.
Download Аквапарк / Zwemparadijs.
Аквапарк / Zwemparadijs. 2009.
Аквапарк / Zwemparadijs. 2009.


No comments:

Post a Comment