CineMonsteR


https://cinemaparadiso.mybb.rocks/

CineMonsteR - collection of the most rare and scandal films of world cinema.
WELCOME!


 

Sunday, October 30, 2016

Vyhrávat potichu. 1984.

Vyhrávat potichu. 1984.
 Забавная чехословацкая комедия о футболе, рыбалке и первой любви. В селе Подоли отец двух сыновей пытается создать сильную футбольную команду, даже в ущерб семье. Но он подмочил свой авторитет, когда сам, будучи вратарем, напропускал голов в ответственном матче и был оплеван пьяными болельщиками...
CZ. Co se stane, když se spojí parta podnikavých kluků z vesnice a jeden obětavý otec, který je pro své poslání ochotný udělat všechno, a to na úkor vlastní rodiny? Cesta za budováním opravdového fotbalového družstva je otevřená, přináší s sebou ale i stinnou stránku sportovních vášní. Co udělá záře reflektorů s ambiciózními mladíky, kteří si poprvé sáhnou na chuť úspěchu? Své neduhy mají i fotbaloví fanoušci, kteří se rádi kamarádí s alkoholem a porušují veškerá pravidla slušného i společenského chování.
EN. Children's comedy is about a bunch of enterprising rural boys and about one selfless father who wants to build a real football team, even at the expense of the family. However, we see downside sporting passion outside the limelight: not only premature pride successful players, but also the behavior of drunk fans who violate all the rules of social coexistence.
Режиссер: Drahomíra Reňáková-Králová.
В ролях: Jitka Zelenohorská, Lenka Termerová, Nina Divíšková, Hana Brejchová, Oldřich Velen, Pavel Nový, Ladislav Křiváček, Ladislav Županič, Jan Kuželka, Filip Blažek, Václav Stýblo, Jiří Klenot, Zdeněk Srstka, Radim Špaček, Jiří Strach, Rudolf Hrušínský ml., Alena Konopíková, Michaela Flenerová, Roman Bednář, Libuše Kaprálová, Miroslav Lochman, Anna Konopíková.
Чехословакия, 1984.
Язык: чешский, без перевода.
Download Vyhrávat potichu.
Vyhrávat potichu. 1984.
Vyhrávat potichu. 1984.


No comments:

Post a Comment