CineMonsteR


https://cinemaparadiso.mybb.rocks/

CineMonsteR - collection of the most rare and scandal films of world cinema.
WELCOME!


 

Tuesday, April 3, 2018

Škriatok. 1995. Episode 2.

Škriatok. 1995. Episode 2.
 Словацкий телевизионный приключенческий сериал про современные компьютерные технологии и литературных героев: тут и три мушкетёра, и Питер Пен и чёрт знает кто ещё. Здесь присутствует только вторая серия.
Seriál o dvoch deťoch a počítačovom škriatkovi. Peter a Evka práve vďaka počítačovej technike pochopia hodnoty ľudskej tvorivosti v literárnych dielach klasickej svetovej tvorby pre deti, akými sú Dobrodružstvá Toma Sawyera, Traja mušketieri, Peter Pan, V púšti a v pralese a mnohé iné. Vstupom súčasných detí do klasickej literatúry sa pôvodné príbehy začnú meniť. Peter a Evka "píšu" svoje vlastné na pôde známych situácií. Zažívajú okamihy konfliktov, nedorozumení, nebezpečenstva, ale aj zbližovania a pochopenia jeden druhého. Ich večne zaneprázdnené mamy sú prinútené uveriť neuveriteľnému. Aby svoje deti zachránili, musia tiež vojsť do sveta literatúry a detskej fantázie. Až touto skúškou môžu znova získať dôveru svojich detí a objaviť v sebe schopnosť krásneho a pre ľudský život tak prepotrebného snívania.
Режиссёр: Ľubo Kocka.
В ролях: Táňa Pauhofová, Emil Huraj, Zuzana Tlučková, Ivo Gogál, Stano Dančiak, Dušan Jamrich, Vanda Tureková, Marián Slovák, Vladimír Jedľovský, Libuša Trutzová, Alžbeta Stanková, Oľga Šalagová, Zuzana Vačková-Rogelová, Juraj Predmerský, Ľubomír Gregor, Pavol Višňovský, Katarína Kolníková, Dušan Lenci, Ivan Vojtek, Zuzana Skopálová-Jányov.
Slovakia,  1995.
Language: Slovak.
Download Škriatok. 1995. Episode 2.
Škriatok. 1995. Episode 2.
Škriatok. 1995. Episode 2.

No comments:

Post a Comment