CineMonsteR


https://cinemaparadiso.mybb.rocks/

CineMonsteR - collection of the most rare and scandal films of world cinema.
WELCOME!


 

Tuesday, July 17, 2018

Plivnik. 1990.

Plivnik. 1990.
 Чехословацкий телевизионный художественный фильм "Пливник" про маленькую Бетку, которая переживает из-за пропажи чёрного цыплёнка. Чтобы утешить её, отец рассказывает ей сказку про Пливника, фольклорное существо, которое может превращаться в другие формы, даже в человека. Бетка же решает, что теперь Пливник - это их соседка, дачница из Праги, которая плетёт против них козни.
Malá Bětka se trápí pro ztracené černé kuřátko. Tatínek, aby ji utěšil, vypráví holčičce pohádku o Plivníkovi a také to, že Plivník, ztracené černé kuře, na sebe mohlo vzít jinou podobu, třeba i lidskou. To je ovšem něco pro Bětčinu fantazii. Vykonstruuje si, že ztracený Plivník je jejich nová sousedka, chalupářka z Prahy, a zosnuje spolu s kamarádkou Andulkou velkolepou past, na kterou ovšem sama doplatí. V komedii pro děti i dospělé si hlavní dětskou roli zahrála Klára Jandová.
Director: Libuše Koutná.
Cast: Klára Jandová, Jan Kalous, Lenka Termerová, František Husák, Dagmar Havlová-Veškrnová, Petr Brukner, Karolína Pospíšilová, Nina Jiránková, Ladislav Krečmer, Eva Vlachová.
Czechoslovakia,  Ceskoslovenská televize Praha, 1990.
Language: Czech.
1920x1080 HD
Download Plivnik. 1990.
Plivnik. 1990.
Plivnik. 1990.

No comments:

Post a Comment