CineMonsteR


https://cinemaparadiso.mybb.rocks/

CineMonsteR - collection of the most rare and scandal films of world cinema.
WELCOME!


 

Saturday, November 19, 2022

Pějme píseň dohola / Let's All Sing Around. 1990. FULL-HD.

Pějme píseň dohola / Let's All Sing Around. 1990. FULL-HD.
CZ. Ještě ani ne osmnáctiletý Ondra přijede se svým kamarádem Markem na pionýrský tábor. Ondra si slibuje, že právě tady přijde konečně o své panictví. Marek se tam vloni seznámil se svou zdravotnicí Vendulkou a to je důkaz, že pionýrský tábor je pro sexuální začátky tím pravým místem. Už seznámení s vedením tábora je pro Ondru velkým zážitkem. Tábor vede svérázný Bizon, který má k ruce několik vedoucích, zdravotnici Vendulku a táborovou uklízečku. A tak Ondra během následujících dvaceti dnů zažije šmírování ve sprchách, sundávání vlajky ze stožáru, zapalování ohně či táborovou diskotéku. Marek po hádce s Vendulkou z tábora odjede, a tak má Ondra volné pole působnosti. Tou pravou, která by ho mohla připravit o panictví, je právě Vendulka. Jenže o ni stojí i jiní, a tak má Ondra co dělat, aby se prosadil. Jeho situaci komplikuje i dívka Lucie, která se právě do něj beznadějně zamilovala...
EN. A comedy on a typical children summer camp from the socialist time, telling the truth about it: combination of strange cynical leaders, absent-minded young assistants with complexes, teenage girls desperately in love with them etc. What a pioneer camp pretended to be and what it really was about. All this produces many embarrassing situations.
Director: Ondřej Trojan.
Cast: Václav Chalupa, Ulrika Kotajná, Ladislav Brothánek, Jan Procházka, Radek Říha, Jiří Strach, Jitka Andělová, Aňa Geislerová, Martin Janouš, Andrea Sousedíková, Jan Semotán, Karel Huráb, Karel Sládek, Jiří Šašek, Jiří Remeš, Martin Chmátal, Tereza Hubená, Robert Hudecký.
Czechoslovakia, 1990.
Language: Czech.
1920x1080 FULL-HD
Download Pějme píseň dohola / Let's All Sing Around. 1990.

Pějme píseň dohola / Let's All Sing Around. 1990. FULL-HD.
Pějme píseň dohola / Let's All Sing Around. 1990. FULL-HD.


 

No comments:

Post a Comment