CineMonsteR


https://cinemaparadiso.mybb.rocks/

CineMonsteR - collection of the most rare and scandal films of world cinema.
WELCOME!


 

Thursday, September 30, 2021

Szamárköhögés / Whooping Cough. 1987. FULL-HD.

Szamárköhögés / Whooping Cough. 1987. FULL-HD.
HU. 1956 októberében, a forradalom ideje alatt játszódik a cselekmény. Egy testvérpár, Tomi és Annamari annak örül, hogy nem kell iskolába menniük. Apa hazajön a munkahelyéről, és elújságolja, hogy felpofozta az egyik munkatársát. A nagymama kenyeret szerez be útközben, a kenyérben két golyó ütötte lyuk van. Budapest felfordult, lőnek, a család meg van zavarodva. Virágnyelven közlik a telefonban az amerikai rokonokkal, hogy mi folyik Pesten. Anya el akarja hagyni a családot és az országot egy fickóval. Megbuggyant, mint az ország, egy pillanatra. Annamarinak mintha szamárköhögése lenne. Tomi kamaszodik. A harcok elcsitulásával egy novemberi napon újrakezdődik a tanítás. Van, akinek már többé sosem. Apa hazudós lett.
EN. The story of 10-year-old boy and his family against the backdrop of the bloody events of 1956, in Budapest. Children do not yet understand what is going on, but they're happy because the schools are closed. But gradually, to adults and children comes the understanding that something terrible is happening. Disappearing relatives, friends, and even killed some. Tips sent an army to put down the counterrevolutionary rebellion.
Director: Péter Gárdos.
Cast: Garas Dezső, Hernádi Judit, Törőcsik Mari, Tóth Marcell, Kárász Eszter, Eperjes Károly, Fehér Anna, Végvári Tamás, Reviczky Gábor, Gergely Fülöp.
Hungary, 1987.
Language: Hungarian.
1920x1080 FULL-HD
Download Szamárköhögés / Whooping Cough. 1987.
 
Szamárköhögés / Whooping Cough. 1987. FULL-HD.
Szamárköhögés / Whooping Cough. 1987. FULL-HD.


 

No comments:

Post a Comment